<ου> Σύμβολο <ου> Πληρωμές/πληροφορίες - Ναι. - τιάντ; - Ναι. - Ναι. - Ναι. - Ναι. - Ναι. - Ναι. - Ναι. - Ναι. - Ναι. - Ναι. - Ναι. - Ναι.

Βιβλίο 99 κινητών

κυκλοφόρησε στις 4 Μαΐου 2024, το Book of 99 είναι διαθέσιμο για αναπαραγωγή σε όλες τις συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των smartphones, των tablet και των υπολογιστών. Θα βρείτε τον ίδιο αριστοκρατικό σχεδιασμό και απλό παιχνίδι σε όλες τις εκδόσεις. Το πιο σημαντικό, το 99% RTP είναι παρόν και σωστό ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε.

Βιβλίο 99 Μπόνους Χαρακτηριστικά

στο παιχνίδι κουλοχέρη Book of 99, το παιχνίδι είναι απλό. Οι δωρεάν περιστροφές με ειδικά σύμβολα επέκτασης είναι η κύρια προσφορά χαρακτηριστικών. Ελαφρώς ασυνήθιστα, υπάρχουν 2 τρόποι για να ενεργοποιήσετε τις δωρεάν περιστροφές.

Λειτουργία δωρεάν περιστροφών

Land 3 ή περισσότερα σύμβολα wild στην ίδια περιστροφή για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Δωρεάν Περιστροφών. Η ανταμοιβή σας εδώ είναι 10 δωρεάν περιστροφές. Πριν ξεκινήσουν οι δωρεάν περιστροφές, 1 από τα τυπικά σύμβολα επιλέγεται τυχαία. Αυτό θα είναι το ειδικό σύμβολο επέκτασης για ολόκληρο το χαρακτηριστικό. <Ρ> σε κάθε δωρεάν περιστροφή, γίνεται μια τυπική Εκτίμηση πληρωμής. εάν ένα ειδικό σύμβολο προσγειωθεί, επεκτείνεται για να γεμίσει ολόκληρο τον κύλινδρο. Εκτός από τις τυπικές νίκες γραμμής, το ειδικό σύμβολο επέκτασης μπορεί να πληρώσει και στις 10 γραμμές πληρωμής ανάλογα με τον τρόπο πτώσης των συμβόλων.

οι νικηφόροι συνδυασμοί που αποτελούνται από το σύμβολο επέκτασης δεν χρειάζεται να συνδεθούν. Για παράδειγμα, τα σύμβολαπου επεκτείνονται στους κυλίνδρους 1, 3 και 5 θα έχουν ως αποτέλεσμα να σχηματιστεί ένας νικηφόρος συνδυασμός στις δωρεάν περιστροφές. Τώρα, η μέγιστη νίκη σας εξαρτάται από το ποιο σύμβολο γίνεται το ειδικό σύμβολο επέκτασης: <Πίνακας>

- Ναι. - Ναι. - Ναι. - Ναι. - Ναι. - Ναι. Απόλλων - Ναι. - Ναι.

τώρα, η προσγείωση 3 ή περισσότερων συμβόλων wild θα οδηγήσει σε επανεργοποίηση και άλλες 10 δωρεάν περιστροφές. Όπως οι κουλοχέρηδες με παρόμοιο χαρακτηριστικό μπόνους, δεν υπάρχει όριο στο πόσες δωρεάν περιστροφές μπορείτε να παίξετε με το .

Χαρακτηριστικό συλλογής

υπάρχει ένας δεύτερος τρόπος για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Δωρεάν Περιστροφών. Κάθε φορά που ένα σύμβολο μπαλαντέρ προσγειώνεται, συλλέγεται σε ένα μέτρο στα αριστερά των τροχών. Αυτό ονομάζεται χαρακτηριστικό συλλογής. με κάθε άγριο, θα προχωρήσετε κατά μήκος ενός χάρτη θησαυρού. όταν έχετε συγκεντρώσει 99 μπαλαντέρ, θα ενεργοποιήσετε τις δωρεάν περιστροφές . Αυτά έρχονται με το σύμβολο επέκτασης ακριβώς όπως σε μια τυπική σκανδάλη. Όταν έχετε παίξει τις 10 δωρεάν περιστροφές σας, Ο μετρητής επαναφέρει και θα αρχίσετε να συλλέγετε μπαλαντέρ για άλλη μια φορά σε μια αναζήτηση για να φτάσετε στο 99.

Περίληψη κριτικής βιβλίου 99: είναι όλα σχετικά με το 99% RTP

person-logo.JPG (33229 bytes)


Βιβλίο των 99 υποδοχή / πληροφορίες , αναθεώρηση + παιχνίδι Demo / Relax Gaming Παίξτε το βιβλίο του 99 σχισμή από Relax Gaming. Με ποσοστό 99% RTP και 5.000 X bet max κερδίζει, παίξτε το demo και διαβάστε μια πλήρη κριτική. /online-slots/relax-gaming-slots/book-of-99 βιβλίο των 99 κριτική υποδοχή

Βιβλίο του 99 υποδοχή RTP ,λεπτομέρειες & αμπέραζ; όρια στοίχημα

 • el
 • pt
 • Κύλινδροι / γραμμές πληρωμής : 5 κύλινδροι + 10 γραμμές πληρωμής

  εύρος στοιχημάτων: 10p έως £100 ανά περιστροφή

  RTP: 99%

  Max Win : 5.000 x στοίχημα ανά περιστροφή

  - Ναι.

  Το βιβλίο του 99 σχισμή παίζεται σε ένα κλασικό 5 κύλινδρο, 3 μηχανή σειρά με 10 ενεργές γραμμές πληρωμής. Για να δημιουργήσετε έναν νικηφόρο συνδυασμό, προσγειώστε 3, 4 ή 5 σύμβολα που ταιριάζουν ή μπαλαντέρ από αριστερά προς τα δεξιά σε 1 από αυτές τις γραμμές πληρωμής, ξεκινώντας από τον κύλινδρο 1. Με τα 4 σύμβολα υψηλότερης αξίας, απαιτούνται μόνο 2 (ή περισσότερα) σε συνδυασμό. Τα πράγματα είναι ελαφρώς διαφορετικά με τα επεκτεινόμενα σύμβολα στη λειτουργία μπόνους που θα δούμε παρακάτω.

  τα επίπεδα πονταρίσματος κυμαίνονται από 10p έως £100 ανά περιστροφή εξυπηρετώντας έτσι όλους τους παίκτες και τις τσέπες. Χρησιμοποιήστε τις καρτέλες + και-κάτω από τους τροχούς για να ορίσετε το επιθυμητό ποντάρισμά σας. Οι παίκτες εκτός Ηνωμένου Βασιλείου μπορούν να επιλέξουν την Turbo Mode και την Autoplay. Το τελευταίο επιτρέπει άπειρες αυτόματες περιστροφές με προαιρετικά όρια απώλειας, νίκης και μίας νίκης. όσο εντυπωσιακό και αν είναι το σχέδιο και το gameplay, αυτό που πραγματικά κάνει το Book of 99 να ξεχωρίζει είναι η επιστροφή στο ποσοστό των παικτών. Το βιβλίο των 99 RTP είναι 99%. Αυτός είναι ο καλύτερος αριθμός που έχω δει από οποιοδήποτε διαδικτυακό κουλοχέρη και πολύ υψηλότερος από ό, τι θα βρείτε από τους περισσότερους Κουλοχέρηδες που συνήθως αιωρούνται γύρω από το σήμα 96%.

  Εάν ο ρυθμός RTP είναι σημαντικός για εσάς, ελέγξτε τις υποδοχές με το υψηλότερο RTP. Τα καλά νέα είναι ότι δεν υπάρχει άλλη έκδοση RTP.

  όταν πρόκειται για διακύμανση, είναι υψηλό όπως θα περίμενε κανείς. Κατατάσσεται ως 5/5 από τον πάροχο Relax Gaming. Υπάρχει ένα 29.83% ποσοστό συχνότητας χτυπήματος έτσι σχεδόν το ένα τρίτο των περιστροφών θα σας δώσει έναν νικηφόρο συνδυασμό (μια νίκη κάθε 3,35 περιστροφές κατά μέσο όρο).

  Το Βιβλίο των 99 max win είναι 5.000 φορές το συνολικό σας στοίχημα ανά περιστροφή. Ωστόσο, η μέγιστη προσομοιωμένη νίκη είναι 12.075 φορές το συνολικό σας στοίχημα, το οποίο επιτεύχθηκε σίγουρα στη λειτουργία δωρεάν περιστροφών στο σύνολό της.οι καλύτερες ευκαιρίες να κερδίσετε μεγάλα έρχονται στις δωρεάν περιστροφές λόγω του επεκτεινόμενου συμβόλου. Μια οθόνη γεμάτη σύμβολα Apollo θα έχει ως αποτέλεσμα τη μέγιστη πληρωμή.

  Θέμα: επικεφαλής στην αρχαία Ελλάδα και μάχη μεταξύ των θεών

  θέμα : Αρχαία ελληνική

  σύμβολο υψηλής αξίας: Apollo

  Συμβατότητα: κινητό, Tablet, Desktop

  - Ναι.

  Η υποδοχή του βιβλίου των 99 έχει ένα αρχαίο ελληνικό θέμα. Με καταπληκτικό σχεδιασμό, Διαθέτει μυθολογικούς χαρακτήρες όπως οι γιγάντιοι Μονόφθαλμοι Κύκλωπες.σας οδηγούν σε μια μάχη μεταξύ των θεών. Τα γραφικά των κόμικς συμπληρώνονται από ένα μάλλον Στοιχειωμένο κομμάτι υποστήριξης που προσθέτει στον αέρα του μυστηρίου. σε ένα ρουστίκ, νυχτερινό σκηνικό, οι ρόλοι εδώ είναι τοποθετημένοι μέσα σε μαρμάρινες στήλες. Εκεί θα βρείτε ένα έως 10 σύμβολα σε πολύτιμα μέταλλα και ενσωματωμένα με πολύτιμους λίθους. συνδέονται με ένα κουαρτέτο συμβόλων υψηλότερης αξίας. Υπάρχει η Λαμία (ένα θηλυκό δαίμονα), ο Κύκλωπας (το μονόφθαλμο τέρας) Πυθία και ο Απόλλωνας. ο Απόλλωνας είναι το πιο ανταμείβον σύμβολο. Προσγειώστε 2, 3, 4 ή 5 από αυτά σε μια γραμμή πληρωμής και θα κερδίσετε μια πληρωμή ίση με 1, 10, 100 ή 500 φορές το συνολικό σας στοίχημα. το σύμβολο του βιβλίου έχει διπλό ρόλο. Είναι ένα μπαλαντέρ που αντικαθιστά όλα τα τυπικά σύμβολα (εκτός από το σύμβολο επέκτασης στον γύρο μπόνους). Η προσγείωση 3 από αυτά στην ίδια περιστροφή ενεργοποιεί τη λειτουργία Δωρεάν Περιστροφών. Ακολουθεί ένας πίνακας που επισημαίνει τις πληρωμές και τις λειτουργίες για όλα τα σύμβολα Book of 99:

  <Πίνακας>

  10 - Ναι. 3, 4 ή 5 = 0,5, 2,5 ή 10 X bet
  J - Ναι. 3, 4 ή 5 = 0,5, 2,5 ή 10 X bet
  Q - Ναι. 3, 4 ή 5 = 0,5, 2,5 ή 10 X bet
  K - Ναι. 3, 4 ή 5 = 0,5, 4 ή 15 X bet
  A - Ναι. 3, 4 ή 5 = 0,5, 4 ή 15 X bet
  Λαμία - Ναι. 2, 3, 4 ή 5 = 0,5, 3, 10 ή 75 X bet
  Κύκλωπες - Ναι. 2, 3, 4 ή 5 = 0,5, 3, 10 ή 75 X bet
  Pythia - Ναι. 2, 3, 4 ή 5 = 0,5, 4, 40 ή 200 X bet
  Apollo - Ναι. 2, 3, 4 ή 5 = 1, 10, 100 ή 500 X bet
  βιβλίο Wild / Scatter - Ναι. υποκατάστατα + ενεργοποιεί τη λειτουργία Δωρεάν Περιστροφών
  Σύμβολο(τα) Max Win (Πλήρης οθόνη)
  Q, J ή 10 100 X bet
  A ή K 150 X bet
  Κύκλωπες ή Λαμία 750 x bet
  Πυθία 2.000 X bet
  5.000 x bet
  <λεζάντα>βαθμολογίες - Ναι. - Ναι. - Ναι. - Ναι. - Ναι. - Ναι. - Ναι. - Ναι. έχω παίξει πολλές υποδοχές που έρχονται με δωρεάν περιστροφές και ένα επεκτεινόμενο σύμβολο. Όπως το βιβλίο των νεκρών (Play ' n GO) και το βιβλίο του Ra Deluxe (Novomatic). Ενώ ο σχεδιασμός μπορεί να μην είναι κορυφαίος, η υποδοχή Book of 99 έχει όλα τα στοιχεία που θα περιμένατε από ένα παιχνίδι "Book of". Το έχει το πρόσθετο χαρακτηριστικό συλλογής που σας δίνει έναν επιπλέον τρόπο για να μπείτε στις δωρεάν περιστροφές.

  ωστόσο, αυτό που ξεχωρίζει το βιβλίο των 99 slot είναι το ποσοστό RTP 99%. Δεν θα βρείτε καλύτερη φιγούρα από αυτό πουθενά. Με τον εντυπωσιακό ήχο και τα γραφικά και το κλασικό χαρακτηριστικό μπόνους, το Book of 99 θα ήταν μια τέλεια playable υποδοχή αν είχε ένα μέσο ποσοστό RTP. με αυτόν τον αριθμό να ανέρχεται στο 99%, αξίζει να εξεταστεί αν σας αρέσει το αρχαίο θέμα. Τοκλειδί για μεγάλες νίκες είναι να αποκτήσετε ένα ειδικό σύμβολο επέκτασης υψηλής αξίας στις δωρεάν περιστροφές. Αυτό θα μπορούσε να είναι η διαφορά των 100 ή 5,000 x πληρωμές στοιχήματος ανά δωρεάν περιστροφή. Τούτου λεχθέντος, η μέση νίκη στις δωρεάν περιστροφές είναι 68,8 φορές το συνολικό στοίχημά σας, ώστε να το έχετε υπόψη σας. Η μέγιστη προσομοιωμένη νίκη του στοιχήματος 12,075 x είναι εντυπωσιακή. το αν αυτό θα ωθήσει άλλους προγραμματιστές Κουλοχέρηδων να αυξήσουν τα ποσοστά RTP τους παραμένει προς συζήτηση. Ωστόσο, ορισμένοι ιστότοποι Κουλοχέρηδων ενδέχεται να μην περιλαμβάνουν το Book of 99 στο στοίχημα για τα μπόνους καλωσορίσματος ή τις δωρεάν περιστροφές λόγω του υψηλού ποσοστού RTP. Αυτό μένει να το δούμε.

  Αν σας αρέσει το "Book of" κουλοχέρηδες, υπάρχουν πολλά να διαλέξετε. Μου αρέσει πολύ το Book of Shadows της nolimit City που προσφέρει 30.338 X Bet top πληρωμές. Μια άλλη επιλογή είναι το Book of Sam από τα ELK Studios, το οποίο έρχεται με 10.000 X Bet max wins καθώς και 3 ηλεκτρικές λιχουδιές.

  <σ> Πλεονεκτήματα

  Θέμα και σύμβολα
  Ήχοι και μουσική
  Μπόνους Χαρακτηριστικά
  RTP (99%)
  Max Win (5.000 x)
  Πρωτοτυπία

  TRY THIS SEARCH
  This search function checks the entire web site. Use it to find graves in cemeteries or information on other pages.

  For better search results, read the Search Tips.


  Navigation


  Have trouble finding something? Check the "Index"
  page or use the "Site Map" button above.

  First time here?
  Visit the "Tips" page to learn how to use the site as
  a part of your research.


  Person County Message Board - This may be the best resource you will find! Ask questions, find others researching your lines, share information, read obits ... Message Board Tips.


  person1 gif

  Person County NCGenWeb pages
  � 2024 by Ed Clayton
  Email address and legal disclaimers
  can be found on the info page

  nclogo.gif (4325 bytes)

  usgwlogo.gif (5708 bytes)